Tervetuloa!


Riiviöt lopettaa toimintansa ainakin tältä erää 28.11.2015. Kiitos kaikille menneistä vuosista ja anteeksi etten pystynyt pitämään kaikkia lupauksia.

Perustin virtuaalitallin vuonna 2007 kantaen nimeä "Representa". Ei mennyt aikaakaan, kun Representa sai rinnalleen tallin, minkä nimeksi muodostui "Riiviöt". Tällöin Riiviöissä toiminta painottui kaikinpuolin ratsuponeihin, Representassa taas nähtiin sekalainen seurakunta hevosia suomalaisista shetlanninponeihin. Syksyllä 2009 Riiviöiden ratsuponit jäivät pois luvuista, mutta suomenhevoset olivat vallanneet Representan - pääni sisällä asiaa punnittuani, nimeltä Riiviöt sopisi suomenhevostallille huomattavasti paremmin. Näinollen talli on kantanut tätä nimeä siitä asti, painottaen toiminnassaan tietenkin mahdollisimman laadukkaaseen suomenhevosten kasvattamiseen, mutta sen ohella myös aktiiviseen kilpailuiden järjestämiseen.

Riiviöissä syntyy vuosittain suomenhevoskasvatteja, eikä meiltä muiden rotujen edustajia löydy. Kasvatuksessamme pyrimme monipuolisuuteen, ja tavoitteenamme on antaa jokaiselle virtuaaliharrastajalle mahdollisuus harrastaa tätä omaan tahtiinsa, ottamatta paineita kasvattajan vaatimuksista. Siitä huolimatta suurin toiveeni on, että kasvattini tulevat vaikuttamaan virtuaalisten suomenhevosten suvuissa, ja niitä tullaan näkemään myös kilpakentillä. Riiviöiden hevosilla tavoitteet ovat korkealla, ja jokainen pyrkii keräämään elämässään jonkinlaista mainetta ja kunniaa - olipa se sitten laatuarvosteluissa käymistä, tai näyttelyissä menestymistä.

Lisää meistä voi lukea yo. linkeistä. Mikäli jokin asia jäi kuitenkin kutkuttamaan, sähköpostia saa myös aina laittaa. Oikein lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti viihdytte!

Ystävällisin terveisin,
Juli (VRL-07270) ja karvaiset suomalaiset

Anna äänesi kuulua!


tallin päiväkirja   ||   sähköposti   ||   linkkilista

Olemme yhteistyössä Koston Suomenhevosten ja Kelokorven Suomenhevosten kanssa!