etusivu tammat oriit esittely kasvatus muuta

Tervetuloa - Croesawu!

Gwalch Welsh lopettaa toimintansa ainakin tältä erää 28.11.2015. Kiitos kaikille menneistä vuosista ja anteeksi etten pystynyt pitämään kaikkia lupauksia.

Gwalch Welsh on virtuaalitalli, mikä on perustettu helmikuussa 2011 Riiviöiden sisartalliksi. Kasvatin alunperin Riiviöissä suomenhevosten ohella welshejä kaikissa eri sektioissaan, mutta pikkuhiljaa enenevissä määrin kahden täysin erilaisen rodun asuttaminen samassa tallissa alkoi tuntua typerältä. Niinpä otin vihdoin ja viimein härkää sarvista, purin tallin kahteen osaan ja niin syntyi welshejä kasvattava Gwalch Welsh!

Tallissa toiminta perustuu vain ja ainoastaan kasvattamiseen. Kilpailu - ja valmennuspuolen hoitaa edelleenkin Riiviöt, Gwalchissa homma pyörii pienten welshvarsojen syntymisen, kasvamisen ja niiden vanhempien kilpailuttamisen ja hyvinvoinnin ympärillä. Tavoitteena kasvatuksessa on luoda virtuaalimaailman welsheille uusia nimiä sukutauluihin, monipuolistaen niitä tuontisukuisilla hevosilla. Tallista löytyy poneja jokaisesta sektiosta, mutta kasvatuksessa pääpainotus saattaa vaihdella vuosittain sektioiden välillä.

Toivotan jokaisen tervetulleeksi, toivottavasti viihdytte!


Olemme yhteistyössä Paraatiponien kanssa!

Päivitetty 08.01.2014: Tallipalon jälkeistä remonttia jatketaan, mutta tänään ovat avajaiset uuden ulkomuodon kera (lue: ulkoasu vaihtui, kiitos Daivive!) Lue lisää uutisblogista!

Tämä on virtuaalitalli!
webdesign © daivive.net 2014